Elérhetőségek

Pintér Szőrme

9700 Szombathely,
Király utca 17

Telefon: +3694/344-464
Mobil: +36 30 265 7318
pinter.szorme@gmail.com

Bemutatkozás

A Pintér Szőrme betéti társaság megalakítása Pintér Gábor nevéhez fűződik, aki a cég megalakítása előtt is már egy állami tulajdonban lévő szőrme termékek előállításával foglalkozó vállalatnál dolgozott. A vállalkozást 1991-ben alapította, amely azóta is folyamatosan fejlődik és alkalmazkodik az ügyfelek igényeihez.

Ma már elmondható, hogy a cég Szombathely, illetve Vas megye elismert vállalkozásai közé tartozik. A Pintér Szőrme Bt. piaci részesedése regionális szinten döntő hányadú, de országosan is előkelő helyen van. A vásárlóinkkal kialakított közvetlen kapcsolatból tudjuk, hogy alkalmanként akár többszáz km-t is utazva jönnek termékeinkért. A vállalkozás magas színvonalú szolgáltatását országunk határain kívül is jól ismerik, széles körből járnak vásárolni külföldről is. Információs rendszerünket tavaszi-nyári időszakban felkeresett hazai és nemzetközi kiállításokon való részvételünkkel frissítjük, ezek segítségével mindig az aktuális trendnek megfelelő árukészlettel várjuk visszajáró és új vásárlóinkat. A legtöbb és a legjobb ötleteket a milánói szőrme- és bőr divatbemutatókon szerezzük.

Vállalkozásunk fő tevékenysége a szőrme és irhakonfekcionálás, szőrme irha és bőráruk értékesítése. Hosszú évek óta a húzó ágazat, az egyedi termékek méretre készítése. Foglalkozunk konfekcionált termékek raktárkészletről való árusításával is.

Üzletpolitikánk az, hogy szeretnénk kielégíteni bármely réteg igényeit árban, minőségben, határidőben.

 

 Pintér Szőrme - MagyarPintér Szőrme - Deutsch