Elérhetőségek

Pintér Szőrme

Cím: 9700 Szombathely,
Király utca 17.
Telefon:
+36/94/344-464
Mobil:
+36/30/265-7318
E-mail:
pinter.szorme@gmail.com
Nyitva tartás


Bemutatkozás


Bemutatkozás

A Pintér Szőrme betéti társaság megalakítása Pintér Gábor nevéhez fűződik, aki a cég megalakítása előtt is már egy állami tulajdonban lévő szőrme termékek előállításával foglalkozó vállalatnál dolgozott. A vállalkozást 1991-ben alapította, amely azóta is folyamatosan fejlődik és alkalmazkodik az ügyfelek igényeihez. Családi vállalkozás vagyunk, dolgozóink kizárólag a családtagok közül kerülnek ki. Termékeinket kiemelt odafigyeléssel, nagy szakértelemmel, kézzel készítjük. Munkánk során nagy hangsúlyt fektetünk a környezetbarát alapanyagok használatára.

Ma már elmondható, hogy a cég Szombathely, illetve Vas megye elismert vállalkozásai közé tartozik. A Pintér Szőrme Bt. piaci részesedése regionális szinten döntő hányadú, de országosan is előkelő helyen van. A vásárlóinkkal kialakított közvetlen kapcsolatból tudjuk, hogy alkalmanként akár többszáz km-t is utazva jönnek termékeinkért. A vállalkozás magas színvonalú szolgáltatását országunk határain kívül is jól ismerik, széles körből járnak vásárolni külföldről is. Információs rendszerünket tavaszi-nyári időszakban felkeresett hazai és nemzetközi kiállításokon való részvételünkkel frissítjük, ezek segítségével mindig az aktuális trendnek megfelelő árukészlettel várjuk visszajáró és új vásárlóinkat. A legtöbb és a legjobb ötleteket a milánói szőrme- és bőr divatbemutatókon szerezzük.

Vállalkozásunk fő tevékenysége a szőrme és irhakonfekcionálás, szőrme irha és bőráruk értékesítése. Hosszú évek óta a húzó ágazat, az egyedi termékek méretre készítése. Foglalkozunk konfekcionált termékek raktárkészletről való árusításával is.

Üzletpolitikánk az, hogy szeretnénk kielégíteni bármely réteg igényeit árban, minőségben, határidőben.
Vissza az előző oldalra!
Pintér Szőrme - MagyarPintér Szőrme - Német